» :: صنایع غذایی ۸٫ برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن
برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن
چکیده
بعضی از ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن ، از نقطه نظر میزان محتوای رطوبتی آن مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در محتوای رطوبتی ۴٫۸۵% d.b , میانگین طول ، ضخامت ، پهنا ، میانگین قطر هندسی ، حالت کروی ، حجم واحد و حجم میوه بادام زمینی ، به ترتیب برابر با ۴۴٫۵۳ میلیمتر، ۱۵٫۷۳ میلیمتر، ۱۶٫۶۸ میلیمتر، ۲۳٫۰۰ میلیمتر، ۵۱٫۶۰%، ۲٫۱۶ گرم و ۵٫۱۷cm3 می باشد می باشد. مقادیر متناظر برای هسته در محتوای رطوبتی ۶٫۰۰ db به ترتیب برابر با ۲۰٫۵۹ میلیمتر، ۸٫۸۰ میلیمتر، ۱۰٫۴۴ میلیمتر، ۱۲٫۶۰ میلیمتر، ۵۷٫۰۵%، ۱٫۰۶۳ گرم، و ۱٫۱۴cm3 می باشد. مطالعه بر روی بادام زمینی خشک شده نشان داده است که چگالی حجمی از ۲۴۳ به ۱۸۴km/m3 کاهش داشته ، ظرفیت واقعی ، مناطق مورد نظر و سرعت ترمینال رشد آن از ۴۲۴ به ۵۴۵kg/m و از ۷٫۲۵ به ۷٫۹۳m/s افزایش داشته است به طوری که سطح رطوبت آن از ۴٫۸۵% به ۳۲٫۰۰% افزایش داشته است. در ارتباط با هسته مقدار متنماظر از ۵۸۱ به ۵۳۹kg/m3 از ۹۸۹ به ۱۰۸۸kg/m و از ۱٫۵۳به ۲٫۰۹cm و از ۷٫۴۸ به ۸٫۰۶m/s همگام با افزایش محتوای رطوبتی ، تغییر داشته است. قدرت شکاف بادام زمینی و هسته آن با توجه به افزایش محتوی رطوبتی آن کاهش می یابد. ضریب پویای اصطکاک از ۰٫۳۰ به ۰٫۷۳ برای بادام زمینی و از ۰٫۲۲ به ۰٫۶۳ برای هسته در سطوح ساختاری متفاوت زمانی که محتوای رطوبتی از ۴٫۸۵% تا ۳۲٫۰۰% d.b افزایش می یابد، متغیر است
صنایع غذایی 8. برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته ...
filegah.ir/صنایع-غذایی-8-برخی-از-ویژگی-های-مهندسی-ش/Cached22 ژوئن 2016 ... بعضی از ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن ، از نقطه نظر میزان محتوای رطوبتی آن
مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در محتوای رطوبتی ۴٫۸۵% d.b ...
صنایع غذایی 8. برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن
f27020maddaha.adnashop.ir/page-39157.htmlCachedعنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel; عنوان ...
برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن; دسته: صنایع غذایی .
ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن - دانلود مقاله
www.paperdls.ir/ترجمه-مقاله-ویژگی-های-میوه-بادام-زمینی.htmlCachedعنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن. دسته:
صنایع غذایی ... مقادیر متناظر برای هسته در محتوای رطوبتی ۶٫۰۰ db به ترتیب
برابر با ۲۰٫۵۹ میلیمتر، ۸٫۸۰ میلیمتر، ۱۰٫۴۴ میلیمتر، ۱۲٫۶۰ میلیمتر، ۵۷٫۰۵%، ۱٫
۰۶۳ ...
ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته…—29123 - چهل و یک دانلود!
connect.dl41.ir/articles/29123Cached12 آوریل 2016 ... ... and kernel عنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز
هسته آن. دسته: صنایع غذایی فرمت فایل ترجمه شده: WORD …
مقاله صنایع غذایی با ترجمه - ترجمه فا
tarjomefa.com/category/مقاله-انگلیسی-با-ترجمه-صنایع-غذایی/Cachedدانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی عنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی
های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering ...
ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن—7130 - دانلود مقاله 2016
dl.2016article.ir/2014/ترجمه-مقاله-ویژگی-های-میوه-بادام-زمینیCached20 مه 2014 ... عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel ... از
ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن دسته: صنایع غذایی ...
ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن - خلاصه مقالات!
dl39.ir/articles/1639Cached10 مارس 2016 ... عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel ... از
ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن دسته: صنایع غذایی ...
صنایع غذایی - بانک مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی ...
edi-info.ir/------------1.htmlCached
Similarمقالات انگلیسی رشته صنایع غذایی با ترجمه. عنوان مقاله : Single layer ..... ترجمه
عنوان: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن رشته: صنایع غذایی
ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن - مقالات!
free.s08.ir/loads/449Cached25 دسامبر 2015 ... عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel ... از
ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن; دسته: صنایع غذایی ...
دسترسی به کلیه مقالات بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع ...
www.callforpapers.ir/.../دسترسی-به-کلیه-مقالات-بیست-و-یکمین-کنگر-7385.htmlCachedکاربردها و ویژگی ها بیو سورفکتانت های میکروبی در صنایع غذایی ... تأثیر صمغ
فارسی، پروتئین های سرمی و برخی عوامل (روش امولسیفیکاسیون، دما، زمان و شدت ...
جلوگیری از کریستالیزاسیون و افزایش شفافیت سطح بادام زمینی پوشش داده شده با
شکلات و وی پروتئین ..... تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر خصوصیات خمیر و نان حجیم