اینجا یاب

در مورد هر چه می خواهید اینجا بیابید!

اینجا یاب

در مورد هر چه می خواهید اینجا بیابید!

صنایع غذایی ۸٫ برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن

» :: صنایع غذایی ۸٫ برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن
برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن

چکیده
بعضی از ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن ، از نقطه نظر میزان محتوای رطوبتی آن مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در محتوای رطوبتی ۴٫۸۵% d.b , میانگین طول ، ضخامت ، پهنا ، میانگین قطر هندسی ، حالت کروی ، حجم واحد و حجم میوه بادام زمینی ، به ترتیب برابر با ۴۴٫۵۳ میلیمتر، ۱۵٫۷۳ میلیمتر، ۱۶٫۶۸ میلیمتر، ۲۳٫۰۰ میلیمتر، ۵۱٫۶۰%، ۲٫۱۶ گرم و ۵٫۱۷cm3 می باشد می باشد. مقادیر متناظر برای هسته در محتوای رطوبتی ۶٫۰۰ db به ترتیب برابر با ۲۰٫۵۹ میلیمتر، ۸٫۸۰ میلیمتر، ۱۰٫۴۴ میلیمتر، ۱۲٫۶۰ میلیمتر، ۵۷٫۰۵%، ۱٫۰۶۳ گرم، و ۱٫۱۴cm3 می باشد. مطالعه بر روی بادام زمینی خشک شده نشان داده است که چگالی حجمی از ۲۴۳ به ۱۸۴km/m3 کاهش داشته ، ظرفیت واقعی ، مناطق مورد نظر و سرعت ترمینال رشد آن از ۴۲۴ به ۵۴۵kg/m و از ۷٫۲۵ به ۷٫۹۳m/s افزایش داشته است به طوری که سطح رطوبت آن از ۴٫۸۵% به ۳۲٫۰۰% افزایش داشته است. در ارتباط با هسته مقدار متنماظر از ۵۸۱ به ۵۳۹kg/m3 از ۹۸۹ به ۱۰۸۸kg/m و از ۱٫۵۳به ۲٫۰۹cm و از ۷٫۴۸ به ۸٫۰۶m/s همگام با افزایش محتوای رطوبتی ، تغییر داشته است. قدرت شکاف بادام زمینی و هسته آن با توجه به افزایش محتوی رطوبتی آن کاهش می یابد. ضریب پویای اصطکاک از ۰٫۳۰ به ۰٫۷۳ برای بادام زمینی و از ۰٫۲۲ به ۰٫۶۳ برای هسته در سطوح ساختاری متفاوت زمانی که محتوای رطوبتی از ۴٫۸۵% تا ۳۲٫۰۰% d.b افزایش می یابد، متغیر است

خرید و دانلود محصول

۱۳۹۵/۰۱/۱۰


مهندسی شده بادام زمینی , مغز هسته , بادام زمینی , مقاله انگلیسی صنایع غذایی با ترجمه فارسی , مقاله انگلیسی صنایع غذایی با ترجمه , مقاله انگلیسی صنایع غذایی , some engineering properties , peanut , kernel


مطلب صنایع غذایی ۸٫ برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن سایت فایلگاه
دانلود فایل,مقاله,تحقیق,پروژه,پاورپوینت,برنامه,آموزش,جزوه,کتاب و...



لینک منبع و پست :صنایع غذایی ۸٫ برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن
http://filegah.ir/%d8%b5%d9%86%d8%a7%db%8c%d8%b9-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%db%8c%db%8c-8-%d8%a8%d8%b1%d8%ae%db%8c-%d8%a7%d8%b2-%d9%88%db%8c%da%98%da%af%db%8c-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%87%d9%86%d8%af%d8%b3%db%8c-%d8%b4/
صنایع غذایی 8. برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته ... filegah.ir/صنایع-غذایی-8-برخی-از-ویژگی-های-مهندسی-ش/‎Cached22 ژوئن 2016 ... بعضی از ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن ، از نقطه نظر میزان محتوای رطوبتی آن مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در محتوای رطوبتی ۴٫۸۵% d.b ... صنایع غذایی 8. برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن f27020maddaha.adnashop.ir/page-39157.html‎Cachedعنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel; عنوان ... برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن; دسته: صنایع غذایی . ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن - دانلود مقاله www.paperdls.ir/ترجمه-مقاله-ویژگی-های-میوه-بادام-زمینی.html‎Cachedعنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن. دسته: صنایع غذایی ... مقادیر متناظر برای هسته در محتوای رطوبتی ۶٫۰۰ db به ترتیب برابر با ۲۰٫۵۹ میلیمتر، ۸٫۸۰ میلیمتر، ۱۰٫۴۴ میلیمتر، ۱۲٫۶۰ میلیمتر، ۵۷٫۰۵%، ۱٫ ۰۶۳ ... ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته…—29123 - چهل و یک دانلود! connect.dl41.ir/articles/29123‎Cached12 آوریل 2016 ... ... and kernel عنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن. دسته: صنایع غذایی فرمت فایل ترجمه شده: WORD … مقاله صنایع غذایی با ترجمه - ترجمه فا tarjomefa.com/category/مقاله-انگلیسی-با-ترجمه-صنایع-غذایی/‎Cachedدانلود رایگان مقاله انگلیسی + خرید ترجمه فارسی عنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering ... ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن—7130 - دانلود مقاله 2016 dl.2016article.ir/2014/ترجمه-مقاله-ویژگی-های-میوه-بادام-زمینی‎Cached20 مه 2014 ... عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel ... از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن دسته: صنایع غذایی ... ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن - خلاصه مقالات! dl39.ir/articles/1639‎Cached10 مارس 2016 ... عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel ... از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن دسته: صنایع غذایی ... صنایع غذایی - بانک مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی ... edi-info.ir/------------1.html‎Cached Similarمقالات انگلیسی رشته صنایع غذایی با ترجمه. عنوان مقاله : Single layer ..... ترجمه عنوان: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن رشته: صنایع غذایی ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن - مقالات! free.s08.ir/loads/449‎Cached25 دسامبر 2015 ... عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel ... از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن; دسته: صنایع غذایی ... دسترسی به کلیه مقالات بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع ... www.callforpapers.ir/.../دسترسی-به-کلیه-مقالات-بیست-و-یکمین-کنگر-7385.html‎Cachedکاربردها و ویژگی ها بیو سورفکتانت های میکروبی در صنایع غذایی ... تأثیر صمغ فارسی، پروتئین های سرمی و برخی عوامل (روش امولسیفیکاسیون، دما، زمان و شدت ... جلوگیری از کریستالیزاسیون و افزایش شفافیت سطح بادام زمینی پوشش داده شده با شکلات و وی پروتئین ..... تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر خصوصیات خمیر و نان حجیم